Wand- en Plafondbekleding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wandbekleding in hout: charme troef!

 

Met houten wandbekleding kunt u alle kanten uit – zowel voor uw woning als uw winkel, restaurant, bedrijfsgebouw of handelszaak. Een in het oog springende trend is daarbij houten wandbekleding van steigerhout, die een landelijk en toch modern tintje geeft aan elke ruimte.

Maar vergeet zeker ook de typische lambrisering niet, die uw interieur meteen een toets van Franse nonchalance geeft.

Kortom, houten wandbekleding is een stijlvol idee voor iedereen die net dat tikje meer wilt. En voor het kwaliteitshout dat u nodig hebt om uw houten wandbekleding te realiseren? Daarvoor komt u langs bij Houthandel Buntinx in Zonhoven, natuurlijk.

Plafondbekleding in hout: mooi én zuinig

 

Als u denkt dat plafondbekleding in hout een verre herinnering is aan huizen uit de jaren ’70, dan bent u mis. Met het juiste hout werkt u onafgewerkte of hoge plafonds in één klap netjes en stijlvol weg.

U geniet niet alleen van een authentieke uitstraling voor uw plafonds, maar verlaagt uw energieverbruik ook aanzienlijk. Want verlaagde plafonds – zeker in hoge ruimtes – zorgen voor minder te verwarmen oppervlakte – en dus een lagere energierekening.

Kom vandaag nog langs bij Houthandel Buntinx in Zonhoven (Limburg) om uw plafond- of wandbekleding in hout uit te kiezen!

Op zoek naar hout voor uw parket, terras, dak, of interieur? 
Breng zeker een bezoekje bij Houthandel Buntinx in Zonhoven!

Adres

Beringersteenweg 128

3520 Zonhoven

BE0414782391

Tel.nr

 

 Fax nr.:


Copyright © 2024 Privacy Policy - Cookiebeleid